Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Vi kör igång igen
2021-01-22 20:46
Äntligen!
I går kom besked från regeringen och Kalmar kommun att vi kan öppna upp våra träningar igen.
Från och med måndag är det träning som vanligt för ALLA lag.
Vi önskar alla välkomna tillbaka! 
Mvh Ledarna
Riktlinjer Covid-19
2020-11-17 12:00

Riktlinjer Covid-19

Som ni alla säkert vet har Kalmar fått nya lokala restriktioner. 120 personer deltog under torsdagskvällens (12/11) digitala möte kring hur idrotten påverkas av skärpta restriktioner i Kalmar län. Här kan du ta del av mötet i efterhand.

 

RF-SISU Småland bjöd in idrottsföreningar, förbund och kommuner till ett möte om de skärpta allmänna råden i Kalmar län, för att minska spridningen av covid-19. Idrotten påverkas, liksom hela samhället. Region Kalmar läns smittskyddsläkare Lisa Labbé Sandelin och beredskapsdirektör Ana Norlén från Länsstyrelsen Kalmar medverkade och besvarade många frågor från engagerade deltagare.

 

Här kan du ta del av mötet i efterhand  https://www.youtube.com/watch?v=q1BCzYUxDGg&feature=youtu.be

 

 

Regler pga Covid-19, för att minska risken för smittspridning

·         Träningarna fortgår som vanligt, inga andra än spelare och ledare får vara i hallen, hämtning och lämning sker utomhus. Försök att minimera fysisk kontakt om möjligt. För de yngsta lagen där det kanske behövs föräldrar på plats vid träningarna får ni diskutera inom laget hur ni ska gå tillväga på bästa möjliga sätt.

·         Ombyte sker fortsatt hemma.

·         Egna vattenflaskor tas med.

·         Ingen med symptom deltar eller befinner sig på träningen.

Alla aktiviteter pausar tillsvidare pga Covid-19
2020-04-06 13:36
Från och med idag 6/4 är alla träningar inställda pga rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten. Detta är riktlinjer för att förhindra smittspridning av Covid-19.
Det står följande:

"Alla verksamheter i Sverige är skyldiga att utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning"

Vi återkommer när läget har lugnat ner sig till er medlemmar, men så länge hoppas vi att ni fortsätter att träna utomhus.

Mvh Ledarna Fbc Drag
Sponsorer sökes
2019-10-05 21:09
Vi har upp till 7 st platser kvar på träningsoverallens rygg där vi söker sponsorer. Kostnad för dessa platser är 1000:- inklusive tryckkostnad. Vet du någon som är intresserad?
Försäljning av kläder sätter igång på träningen på måndag och kan beställas löpande hela säsongen.
Söndags-träningen
2019-09-26 21:30
Hej!

Om ni är minsta intresserade av att köra på söndagar så tveka inte! Vi står för hall, material och allt annat, men vi behöver hjälp med ledare för att det ska bli av. Hallen finns tillgänglig mellan 09:30 och 11:00.

Hör av er till Martin (0705-958457, martin.kvarmo@electra.se) eller nån annan av tränarna, så fixar vi med taggar och annat som behövs.  
Tjejträning
2018-10-02 21:13
På torsdagar kl 17:30-18:30 kör vi tjejträning. Tjejer födda -12 och äldre är välkomna. 

Vi kommer träna innebandy men fokus kommer ligga på att ha roligt tillsammans.

Syftet med en träning enbart för flickor är att försöka få fler flickor till oss, och behålla dom som redan tränar med oss. Vi tror att detta är ett bra sätt att få flickorna att tycka att det är roligt och på så sätt stärka deras självförtroende inom idrotten.

Flickorna är givetvis välkomna att även träna på dom ordinarie tiderna.
Nyheter från våra lag
 
I samarbete med
Sponsorer